Top_Banner_Inschrijving

Inschrijven zomer 2021.

 

 

 

Gelieve aan te sluiten via de site van Tennis Vlaanderen zodat wij steeds over Uw meest recente gegevens beschikken

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden en onzekerheid, zal er dit jaar geen meerprijs worden gevraagd bij betaling van het lidgeld na 1 april.
Indien U reeds lid was in 2020 geniet je van een korting.

De lidgelden voor de volwassenen en de jeugd zijn niet gewijzigd ten opzichte van vorig jaar!

De lessen zullen, zoals steeds, door TS Bounce worden georganiseerd. Gelieve contact op te nemen met de Tennisschool om verder af te spreken. (info@tsbounce.be)

Al de verdere informatie om in te schrijven voor het nieuwe tennisseizoen vind je hieronder. 

LIDGELD (aansluiting bij Tennis Vlaanderen en verzekering voor kwetsuren en ongevallen inbegrepen)

Zomer 2021
(kortingstarief voor leden in 2020)
Zomer 2021
(geen lid in 2020)
Volwassenen (°2002 of ouder): € 120 Volwassenen (°2002 of ouder): € 135
Studenten +18 jaar (*): € 45 Studenten +18 jaar (*): € 60
Jongeren 13-18 jaar (°2008-2003): € 45 Jongeren 13-18 jaar (°2008-2003): € 60
Kinderen 7-12 jaar (°2014-2009): € 45 Kinderen 7-12 jaar (°2014-2009): € 50
Kinderen t.e.m 6 jaar (°2015 of jonger): € 15 Kinderen t.e.m 6 jaar (°2015 of jonger): € 20

 (*) met studentenkaart en zonder professioneel beroep

 

GEZINSABONNEMENTEN : (gezin = ouders en studerende kinderen wonende op hetzelfde adres)

Zomer 2021
(kortingstarief voor leden in 2020)
Zomer 2021
(geen lid in 2020)
Maximum bedrag: € 375 Maximum bedrag: € 420

 (Indien de som van de individuele abonnementen van Uw gezinsleden hoger is dan dit tarief valt U terug op dit abonnement.)

 

Start To Tennis (*)

Start To Tennis (S2T)
S2T Lessenpakket: € 75
Aansluiting bij TC SOKS na S2T: € 60

(*) Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Met de vernieuwde tennisaanpak heb jij ook binnen 10 weken het spel onder de knie, wat je leeftijd of niveau ook is. Na de 10 weken heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de resterende periode van het zomerseizoen voor het onbeperkt gebruik van de tennisterreinen van TC SOKS en dit voor het bedrag van € 60. Voor de lessen is er een samenwerking tussen TC SOKS en Tennisschool Bounce. Op de site van Tennis Vlaanderen vind je ook nog meer informatie.

 

Hoe inschrijven?

Surf naar de website van Tennis Vlaanderen.

Aansluiten via Tennis Vlaanderen

  • Bent u reeds aangesloten geweest bij Tennis Vlaanderen, log dan in met uw lidnummer en wachtwoord van Tennis Vlaanderen. (wachtwoord vergeten? Lees dan deze handleiding
  • Bent u nog nooit aangesloten geweest bij Tennis Vlaanderen (en dus een nieuw lid voor T.C. SOKS), vul dan al uw gegevens (en eventueel die van uw familieleden) in.
  • Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgen wij de abonnementsaanvraag binnen. Deze zal binnen de twee werkdagen door ons behandeld worden.
  • Nadien krijgt u een e-mail met daarin het rekeningrapport met overschrijvingsformullier met gestructureerde mededeling. Gelieve dit overschrijvingsformulier te gebruiken om te betalen!
  • Indien u niet over een e-mailadres beschikt, dan kan u het rapport opvragen via het spelersdashboard van Tennis Vlaanderen. 
  • Na inschrijven ontvangt u een mail met daarin de nodige informatie om uw lidgeld te betalen. (BE64 1030 4359 9952 | BIC: NICABEBB)
  • Pas van zodra de club in het bezit is van het lidgeld is uw inschrijving geldig, bent u verzekerd tegen sportongevallen en zult u dan ook pas toegelaten worden tot de lessen en terreinen.

Indien U vragen heeft, neem dan contact op via 0473/32.44.67 (Stephan) of mail naar info@tcsoks.be

 

ATTEST GEDEELTE TERUGBETALING LIDGELD - MUTUALITEIT
Bovenstaande manier van inschrijven heeft als voordeel ook dat u -kort na betaling van het lidgeld- het attest voor gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld voor de mutualiteiten zelf meteen kan uitprinten vanop de website van Tennis Vlaanderen.

U logt in op de website en gaat dan naar "clubabonnementen - attest mutualiteit". Indien u daar klikt op "bekijken attest" kan u het volledig ingevuld en gehandtekend uitprinten. U hoeft enkel nog uw klever van uw mutualiteit toe te voegen. Superhandig dus! https://www.tennisvlaanderen.be/dashboard

 

 


Bedankt aan de volgende sponsors

Jan Carelsbergh BVBA Traiteur Peter Carrefour Market Rupelmonde Van Wouwe Slaap & Zitcomfort WRing Partners The Black Sheep
Algemene Bouwwerken: Van Den Bosch - De Keersmaeker A.S.B. Kaas en Wijn Stefaan Restaurant De Ceder Van Goethem Badkamerrenovatie