Top_Banner_Inschrijving

In Memoriam - Johan Claessens

Beste SOKS’ers,

We hebben helaas het trieste nieuws gekregen dat Johan Claessens dit weekend is overleden, na een zware en moedige strijd tegen die ellendige ziekte.

Johan was jarenlang, net als zijn vrouw Els en zijn kinderen, een enorm gewaardeerd SOKS-lid en een bijzonder aimabel en verstandig man.

Bij deze willen we ons oprecht medeleven betuigen aan Els, zijn kinderen Jan, Bart en Karen en zijn familie en vrienden.

Hij zal door vele SOKS’ers gemist worden, niet in het minst door zijn interclub-vrienden.

Heel veel sterkte!
Het SOKS bestuur

Beste Soks leden,

Met grote verslagenheid moeten we jullie melden dat Rita Verschooren, de levenspartner en grote liefde van onze voorzitter Roel Pieters, op 22 januari is overleden.

Roel en Rita, Rita en Roel, hun namen werden vaak uitgesproken alsof het 1 geheel was. En eigenlijk was dat ook zo. Na al die jaren zag iedereen nog steeds hoe graag ze elkaar zagen. Echte soulmates in de ware zin van het woord.

Rita, was een topmadam ! Een enorm graag geziene figuur op de SOKS en daarbuiten. Altijd in de weer, goedlachs en vol levenslust! Nooit klagend, nooit het conflict opzoekend, eerder verzoenend ook al had ze een andere mening. We horen haar nog die vermakelijke verhalen vertellen over hun belevenissen en de vele reisavonturen. Wat zal ze gemist worden...

We moeten helaas - veel te vroeg - afscheid van haar nemen.

De begrafenisdienst zal plaatsvinden op dinsdag 29 januari om 10u30 in de Sint Petruskerk in Bazel. Om 10u is er in de kerk nog een mogelijkheid tot het brengen van een laatste groet.

Roel, onze oprechte deelname met dit zware verlies.

Het SOKS bestuur.

PS. wie graag via een berichtje alvast zijn steun wil betuigen aan Roel, kan dit doen op volgend nummer: 0499/47.38.99

(rouwbrief)

In Memoriam - André Conserriere

Beste Soks leden,

Met spijt in het hart moeten we melden dat André Conserriere de strijd tegen het Covid-19 virus heeft verloren.
André was jarenlang een gewaardeerd lid van onze club en was op menig woensdagochtend op het terrein terug te vinden met zijn tennismakkers.

Onze oprechte deelneming en medeleven voor Martine Servotte en Ronny, de rest van zijn familie en zijn vrienden.

Veel sterkte met dit grote verlies vanwege het ganse SOKS bestuur.

Zomer 2018

Het is helaas nog even wachten op betere weersomstandigheden om onze terreinen speelklaar te krijgen, waardoor we hoogstwaarschijnlijk pas vanaf 14 april zullen kunnen starten met ons nieuwe zomerseizoen. Indien de terreinen toch sneller dan verwacht bespeelbaar zijn, zullen we jullie uiteraard verwittigen!


Bedankt aan de volgende sponsors

Jan Carelsbergh BVBA Traiteur Peter Carrefour Market Rupelmonde Van Wouwe Slaap & Zitcomfort WRing Partners The Black Sheep
Algemene Bouwwerken: Van Den Bosch - De Keersmaeker A.S.B. Kaas en Wijn Stefaan Restaurant De Ceder Van Goethem Badkamerrenovatie TINT