TC SOKS

FAQ

Moet ik lid zijn van TC SOKS om een padel terrein te huren op de club?
Helemaal niet! Iedereen is welkom om padel te spelen bij TC SOKS.
Het enig wat je hoeft te doen is een login aan te maken via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen. Leden hebben wel extra voordelen. Zo kunnen ze sneller reserveren en genieten zij van lagere reservatie-tarieven. Bovendien zijn ze ook verzekerd. Bekijk dus zeker even op deze pagina om te bekijken welke formule je prefereert.

Wat heb ik nodig om te kunnen padellen?
Padel wordt gespeeld met padel rackets en een speciale bal voor padel. Je kan deze huren aan de bar van TC SOKS tijdens de openingsuren van het clubhuis. Verder dien je te beschikken over sportieve kledij én uiteraard tennisschoenen.

Wat kost het om een padelracket te huren op de club?
Je kan een padelracket huren voor 5 euro per racket per reservatie. Je kan dit doen via de bar tijdens de openingsuren van het clubhuis. Je krijgt het padelracket mee na betaling van het huurbedrag en geeft je identiteitskaart af als waarborg.

Kan ik padel spelen als het regent?
Ja, dat kan zeker. Onze padelterreinen zijn overdekt, waardoor dit nooit een probleem is.

Hoe reserveer ik een padelterrein?
Hoe online reserveren
Info over reserveren

Moet degene die de reservatie van het padelterrein maakt dit volledig betalen?
Dit is enkel het geval voor ‘losse verhuur/niet-leden’.
SOKS leden geven bij reservatie meteen de namen in van alle andere padelspelers en het systeem verdeelt automatisch de kost over deze personen. Meer details vind je via deze link (link toevoegen naar handleiding of details hierover)

Wat indien 1 van de 4 padelspelers vervangen moet worden?
De persoon die wordt vervangen krijgt zijn credits automatisch terug gestort, terwijl de vervanger met zijn/haar saldo zal betalen om te kunnen meespelen. Indien het saldo van de vervanger ontoereikend zou zijn, zal deze speler niet kunnen gebruikt worden als vervanger.

Wat indien ik mijn padelterrein moet annuleren?
Het is mogelijk een reservatie te annuleren tot 24u voor het gereserveerde speelmoment. In dit geval worden de betaalde ‘credits’ automatisch teruggestort. Indien je last-minute (minder dan 24u voor het speelmoment) annuleert, is er helaas geen terugbetaling mogelijk.

Indien ik een gastsspeler uitnodig, wie betaalt het plein?
De persoon die reserveert zal zijn deel + het deel van de gastspeler(s) betalen. Het betaalde bedrag zal dan onderling moeten geregeld worden.


Bedankt aan onze sponsors
(Wil je ook onze club sponsoren? Bekijk dan even deze pagina)

 

TC SOKS - Gelaagstraat 33 - 9150 Rupelmonde - info@tcsoks.be
GPS : N 51° 07.636 - E 04° 17.272