Top_Banner_Default

Prijzen

Zie ook hier voor meer info.

Voor de tarieven voor de huur van een padelterrein wordt steeds een onderscheid gemaakt tussen dal- en piekuren.
Daluren: op weekdagen van 7u30 tot 18u00 / Tijdens het weekend van 15u00 tot 22u30
Piekuren: op weekdagen van 18u tot 22u30 / Tijdens het weekend van 7u30 tot 15u00

Voor een reservatie van een padelterrein voor 1u30min betalen SOKS-leden:

  • tijdens daluren: 20 euro per terrein (niet-leden: 28 euro)
  • tijdens piekuren: 32 euro per terrein (niet-leden: 36 euro)

Tennisleden TC SOKS betalen geen meerkost om ook padel-lid te worden en betalen enkel hun padelterrein indien zij een padelterrein willen reserveren. Dit kunnen zij doen aan het voordelige ledentarief en 10 dagen van tevoren.

Padel-lid worden kan voor 50 euro (Dit bedrag omvat de administratie- & aansluitingskost, verzekering en 24 euro aan credits).

Niet-leden betalen hogere tarieven voor de huur van een padelterrein, zijn niet verzekerd tegen sportongevallen tijdens het padellen en kunnen slechts 4 dagen van tevoren reserveren.

Leden kunnen ervoor kiezen om volgende bedragen op te laden op hun saldo in het reservatiesysteem. De betaling hiervan gebeurt via online banking (bankcontact app/payconiq):

  • 50 euro – geen extra credits op je saldo
  • 100 euro – je krijgt 10% credits extra op je saldo
  • 200 euro – je krijgt 20% credits extra op je saldo
    300 euro – je krijgt 30% credits extra op je saldo

Verhuur padelmateriaal
Indien je (nog) geen eigen padelracket hebt, is het mogelijk om er eentje te huren tijdens de openingsuren van het SOKS-clubhuis.
Dit kan voor het bedrag van 5 euro per padelracket en mits je je identiteitskaart als borg afgeeft aan de bar. Na terugbrengst van het geleende materiaal in goede staat, krijg je dan uiteraard je identiteitskaart weer terug.

 


Bedankt aan de volgende sponsors

Jan Carelsbergh BVBA Traiteur Peter Carrefour Market Rupelmonde Van Wouwe Slaap & Zitcomfort WRing Partners The Black Sheep
Algemene Bouwwerken: Van Den Bosch - De Keersmaeker A.S.B. Kaas en Wijn Stefaan Restaurant De Ceder Van Goethem Badkamerrenovatie TINT