Top_Banner_Default

Vaste huur padelterrein winter

Voor de winterperiode is er -naast de losse verhuur via aangekochte credits- nu ook de mogelijkheid om een ‘vast’ padelterrein te huren voor deze herfst/winter. Voordeel van deze ‘vaste verhuur’ is dat je de garantie hebt om elke week op een vast uur te kunnen padellen EN dat je gedurende 26 weken kan spelen, maar slechts voor 24 weken betaalt! Bovendien kan er ook gespeeld worden bij regenweer, dankzij de overkapping natuurlijk.

Prijs ‘vast padel-terrein’ (voor 26 weken - 1u30 speeltijd):

  • Daluur: €450 (€4,3 pp voor 1,5u padel/week)
  • Piekuur: €750 (€7,2 pp voor 1,5u padel/week)

Daluren: op weekdagen van 7u30 tot 18u00 / Tijdens het weekend van 15u00 tot 22u30
Piekuren: op weekdagen van 18u tot 22u30 / Tijdens het weekend van 7u30 tot 15u00

Indien je interesse hebt in een ‘vast’ padelterrein, kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarin kan je dan meteen aangeven welke dag en welk uur je bij voorkeur wil huren. Geef zeker ook meerdere opties aan. Indien je 1e voorkeur al volzet is, weten we meteen wat jullie alternatieven zijn. Pas na ontvangst van onze bevestigingsmail EN nadat de betaling binnen de 7 dagen op onze rekening staat, is je reservatie definitief.

Indien meerdere mensen een voorkeur aangeven voor hetzelfde uur, zal worden gewerkt via ‘first come, first served’ principe. De datum en het uur van de e-mail zijn hier bindend. Let wel: indien de overschrijving niet binnen de 7 dagen op de rekening werd overgemaakt, gaat het terrein naar de volgende in de rij.


Bedankt aan de volgende sponsors

Jan Carelsbergh BVBA Traiteur Peter Carrefour Market Rupelmonde Van Wouwe Slaap & Zitcomfort WRing Partners The Black Sheep
Algemene Bouwwerken: Van Den Bosch - De Keersmaeker A.S.B. Kaas en Wijn Stefaan Restaurant De Ceder Van Goethem Badkamerrenovatie TINT