TC SOKS

Inschrijven Tennis 2023

Gelieve aan te sluiten via de site van Tennis Vlaanderen zodat wij steeds over Uw meest recente gegevens beschikken.

De lessen zullen, zoals steeds, door TS Bounce worden georganiseerd. Gelieve contact op te nemen met de Tennisschool om verder af te spreken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Al de verdere informatie om in te schrijven voor het nieuwe tennisseizoen vind je hieronder. 

LIDGELD (aansluiting bij Tennis Vlaanderen en verzekering voor kwetsuren en ongevallen inbegrepen)
Indien je al aangesloten bent bij een andere club blijft het lidgeld hetzelfde. (geen teruggave van de TV bijdrage)

Zomer 2023
Volwassenen (°2004 of ouder): € 135
Studenten +18 jaar (*): € 70
Jongeren 13-18 jaar (°2010-2005): € 70
Kinderen 7-12 jaar (°2016-2011): € 60
Kinderen t.e.m 6 jaar (°2017 of jonger): € 25

 (*) met studentenkaart en zonder professioneel beroep

 

GEZINSABONNEMENTEN : (gezin = ouders en studerende kinderen wonende op hetzelfde adres)
Indien je al aangesloten bent bij een andere club blijft het lidgeld hetzelfde. (geen teruggave van de TV bijdrage)

Zomer 2023
 Maximum bedrag: € 450

 (Indien de som van de individuele abonnementen van Uw gezinsleden hoger is dan dit tarief valt U terug op dit abonnement.)

 

Start To Tennis (*)

Start To Tennis (S2T)
S2T Lessenpakket: € 75
Aansluiting bij TC SOKS na S2T: € 60

(*) Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Met de vernieuwde tennisaanpak heb jij ook binnen 10 weken het spel onder de knie, wat je leeftijd of niveau ook is. Na de 10 weken heeft u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de resterende periode van het zomerseizoen voor het onbeperkt gebruik van de tennisterreinen van TC SOKS en dit voor het bedrag van € 60. Voor de lessen is er een samenwerking tussen TC SOKS en Tennisschool Bounce. Op de site van Tennis Vlaanderen vind je ook nog meer informatie.

 

Hoe inschrijven?

Surf naar de website van Tennis Vlaanderen.

Aansluiten via Tennis Vlaanderen

  • Indien je al aangesloten bent bij een andere club blijft het lidgeld hetzelfde. (geen teruggave van de TV bijdrage)
  • Bent u reeds aangesloten geweest bij Tennis Vlaanderen, log dan in met uw lidnummer en wachtwoord van Tennis Vlaanderen. (wachtwoord vergeten? Lees dan deze handleiding
  • Bent u nog nooit aangesloten geweest bij Tennis Vlaanderen (en dus een nieuw lid voor T.C. SOKS), vul dan al uw gegevens (en eventueel die van uw familieleden) in.
  • Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgen wij de abonnementsaanvraag binnen. Deze zal binnen de twee werkdagen door ons behandeld worden.
  • Nadien krijgt u een e-mail met daarin het rekeningrapport met overschrijvingsformullier met gestructureerde mededeling. Gelieve dit overschrijvingsformulier te gebruiken om te betalen!
  • Indien u niet over een e-mailadres beschikt, dan kan u het rapport opvragen via het spelersdashboard van Tennis Vlaanderen. 
  • Na inschrijven ontvangt u een mail met daarin de nodige informatie om uw lidgeld te betalen. (BE64 1030 4359 9952 | BIC: NICABEBB)
  • Pas van zodra de club in het bezit is van het lidgeld is uw inschrijving geldig, bent u verzekerd tegen sportongevallen en zult u dan ook pas toegelaten worden tot de lessen en terreinen.

Indien U vragen heeft, neem dan contact op via 0473/32.44.67 (Stephan) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ATTEST GEDEELTE TERUGBETALING LIDGELD - MUTUALITEIT
Bovenstaande manier van inschrijven heeft als voordeel ook dat u -kort na betaling van het lidgeld- het attest voor gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld voor de mutualiteiten zelf meteen kan uitprinten vanop de website van Tennis Vlaanderen.

U logt in op de website en gaat dan naar "clubabonnementen - attest mutualiteit". Indien u daar klikt op "bekijken attest" kan u het volledig ingevuld en gehandtekend uitprinten. U hoeft enkel nog uw klever van uw mutualiteit toe te voegen. Superhandig dus! http://www.tennisvlaanderen.be/dashboard


Bedankt aan onze sponsors
(Wil je ook onze club sponsoren? Bekijk dan even deze pagina)

 

TC SOKS - Gelaagstraat 33 - 9150 Rupelmonde - info@tcsoks.be
GPS : N 51° 07.636 - E 04° 17.272