Top_Banner_Tennisschool

Inschrijving Winterlessen

De zomer begint te korten. Dan beginnen we te denken aan herfst en winter. Het seizoen om onze techniek wat bij te schaven. Heb je hiervoor interesse, vul dan onderstaand formulier in of laat ons iets weten via je tennisleraar of via iemand van Bounce (Geert of Johan). Zij vullen het formulier graag in voor jou.

Door gebruik te maken van het formulier krijgen we alle informatie op een gestructureerde manier binnen zodat we beter en vollediger kunnen inspelen op de noden van jullie en ons lesschema beter kunnen opstellen.

Aarzel niet om je voorkeur voor dag en/of uur aan te geven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Als je de voorbije jaren met een bepaalde groep, op een bepaald tijdstip en van een bepaalde leraar les hebt gehad en je wil dit (als groep) behouden dan krijg je de voorkeur. In geval van conflicten in het lesschema zullen we je contacteren en proberen we samen een alternatief te vinden.

Gelieve het invulformulier te gebruiken om je voorkeur aan te duiden.

Alvast bedankt - TS Bounce


Bedankt aan de volgende sponsors

Jan Carelsbergh BVBA Traiteur Peter Carrefour Market Rupelmonde Van Wouwe Slaap & Zitcomfort WRing Partners The Black Sheep
Algemene Bouwwerken: Van Den Bosch - De Keersmaeker A.S.B. Kaas en Wijn Stefaan Restaurant De Ceder Van Goethem Badkamerrenovatie