TC SOKS

Reservatie terrein

Hoe?
Via de site van Tennis VLaanderen.
Al de verdere info kan je hier vinden.

In geval van enkelspel:
Speeltijd tennis: maximaal 1u.

In geval van dubbelspel:
Speeltijd: maximaal 1u30.

In geval van Padel:
Speeltijd: steeds dubbel en steeds 1u30m

Jeugdspelers
Jeugdspelers (jonger dan 16 jaar) zijn verplicht om overdag te tennissen (tot 18u00).  Ter compensatie betalen zij wel minder lidgeld dan de volwassenen. Voor padel is deze beperking niet van toepassing.

Interclubontmoetingen / wedstrijden tijdens SOKS-tornooi
Terreinen kunnen door het bestuur gereserveerd worden voor wedstrijden van interclubontmoetingen, clubkampioenschappen en van de SOKS tornooien.  U kan online kijken of er nog terreinen vrij zijn om te reserveren, maar in deze periode zal dit uiteraard beperkt mogelijk zijn.

Lessen
Een beperkt aantal terreinen is gereserveerd voor de tennislessen, zodat deze op het geplande uur kunnen starten.  Dit is nodig uit praktische overwegingen.  De terreinen waarop les wordt gegeven, zullen in de online reservatie-planning zijn aangeduid en kan men dus niet reserveren.  Behoudens uitzonderingen (overeengekomen tussen de tennisschool en het SOKS bestuur) is dit beperkt tot maximaal 2 terreinen.

Indien u les neemt, is het uiteraard niet gewenst om op dezelfde avond nog een extra reservatie te maken.  Dit om ook de niet-lesnemers de kans te geven om die avond te tennissen. 
Enkel indien de terreinbezetting dit toelaat, kan u die avond zelf in het clubhuis nog een terrein bijreserveren voor die zelfde avond. De niet lesnemers zullen op dat moment wel voorrang krijgen, indien zij die avond nog niet gespeeld hebben.

De club app kan via onderstaande links worden gedownload:

 

Bedankt aan onze sponsors
(Wil je ook onze club sponsoren? Bekijk dan even deze pagina)

 

TC SOKS - Gelaagstraat 33 - 9150 Rupelmonde - info@tcsoks.be
GPS : N 51° 07.636 - E 04° 17.272