Top_Banner_ClubInfo

Sponsoring Tennisclub SOKS. 

Beste kandidaat-sponsor,

Met het sponsorplan in bijlage van Tennisclub SOKS willen wij een win-win situatie creëren tussen zelfstandige ondernemers en bedrijven en onze club. Door in te schrijven op één van onze aantrekkelijke sponsorpakketten verwerft u extra naambekendheid en krijgt onze tennisclub een financieel duwtje in de rug.

Wij zien sportsponsoring als hét uithangbord bij uitstek voor het bedrijfsleven. Sport straalt nu eenmaal dynamiek uit en heeft ook een sociaal karakter. In een tijd waarin gezondheid en beweging belangrijke maatschappelijke thema's zijn, plaatst u bovendien als sportsponsor uw bedrijf ongetwijfeld in de kijker.

Tennis is een populaire sport en wordt in alle lagen van de bevolking beoefend, ongeacht geslacht, leeftijd of beroepsactiviteit. Het is een sport voor jong en oud. Een sport die zowel op individueel als op teamniveau wordt gespeeld, competitief en recreatief. Kortom, een sport vol mogelijkheden. U als sponsor kan laten zien dat u de tennissport een warm hart toedraagt.

In onze sponsoringpakketten bieden wij u enkele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam via onze vereniging te verspreiden en daarmee publiciteit te genereren. Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van naamsbekendheid, imagoverbetering en omzetverhoging.

Voor onze tennisvereniging zijn sponsorgelden van groot belang voor de continuïteit van de vereniging, bij de organisatie van onze clubactiviteiten en het onderhoud en de verbetering van onze tennisaccommodatie.

Wie zijn wij?
TC SOKS is een boeiende en bruisende tennisclub waar er een gezellige en sportieve sfeer heerst. Het recreatieve en competitieve tennis alsook het jeugd -en volwassenentennis gaan bij onze club hand in hand.
Onze club bestaat ondertussen sinds 1976 en is aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Momenteel groeit onze club nog steeds in ledenaantal. Vorig jaar telden we ongeveer 350 leden. Ook hebben we tal van jeugd- en volwassenploegen die actief zijn in de jaarlijkse interclubcompetitie van het gewest Oost-Vlaanderen.
TC SOKS organiseert sinds vele jaren tijdens het zomerseizoen ook een officieel door Tennis Vlaanderen erkend jeugd- en volwassenen enkeltornooi en dubbeltornooi met tal van deelnemers en supporters uit de omliggende clubs maar ook verder uit Oost-Vlaanderen of daarbuiten.

Ligging en infrastructuur
De tennisterreinen van Tennisclub SOKS bevinden zich aan de Scheldeoever in Rupelmonde, achteraan taverne Scheldeland en Scaldiana. We beschikken over 5 buitenterreinen van gemalen baksteen, allen voorzien van verlichting.
Ons zomerseizoen start op 1 april en eindigt op 1 oktober.

Interesse?
Interesse in sponsoring, maar nog niet helemaal overtuigd of heb je nog vragen?
Neem gerust contact op met Wim Heyninck via sponsoring@tcsoks.be.

Het sponsorconcept van TC SOKS vindt U hier: Sponsorpakketten TC SOKS 

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van TC SOKS


Bedankt aan de volgende sponsors

Jan Carelsbergh BVBA Traiteur Peter Carrefour Market Rupelmonde Van Wouwe Slaap & Zitcomfort WRing Partners The Black Sheep
Algemene Bouwwerken: Van Den Bosch - De Keersmaeker A.S.B. Kaas en Wijn Stefaan Restaurant De Ceder Van Goethem Badkamerrenovatie